Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν όλες τις ελιές τους κομμένες απο την ρίζα (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν όλες τις ελιές τους κομμένες απο την ρίζα (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογένεια στο Σκινιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, είδε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται όταν αντίκρισαν συνολικά 27 ρίζες ελιές τους να έχουν κοπεί - Τρέφουν υποψίες για την ταυτότητα των δραστών

Τους κόπους μιας ζωής είδε να χάνονται με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, οικογένεια στην περιοχή του Σκινιά, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Συνολικά 27 ρίζες ελιές τους, είδαν να έχουν κοπεί απο τη ρίζα απο λιόφυτο που διατηρεί στην περιοχή, με τα μέλη της οικογένειας να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, αυτό που τους είχε συμβεί...

Για το περιστατικό, όπως τόνισε στο neaktriti.gr, η κ. Αικατερίνη Τριβιζαδάκη, με το συγκεκριμένο λιόφυτο να ανήκει στον αρραβωνιαστικό της, ενημερώθηκαν απο συγχωριανό τους, ο οποίος έτυχε να περάσει απο το σημείο, μένοντας έκπληκτος στο θέαμα των κομμένων ελαιόδεντρων που αντίκρυσε μπροστά του. 

Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε την οικογένεια και εκείνη με τη σειρά κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Εκείνο που προβληματίζει ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν πήραν τα ξύλα απο τις κομμένες ελιές, αλλά τα άφησαν στο σημείο, με την οικογένεια να τρέφει υποψίες για την ταυτότητα των δραστών. 

Αναζητώντας τους δράστες του θλιβερού αυτού σκηνικού, όπως είπε η κ. Τριβιζαδάκη: «Δεν έχουμε αποδείξεις για το ποιός μπορεί να έχει προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ωστόσο, διατηρούμε σοβαρές υποψίες για συγκεκριμένα άτομα τα οποία και στο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε ανάλογες δράσεις, λόγω προσωπικών διαφορών που έχουμε. Έχουμε κινηθεί δικαστικά», με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News