Κουράκης: Το συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Δημήτρη Αποστολάκη

Κρήτη
Κουράκης: Το συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Δημήτρη Αποστολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εκφράζω την θλίψη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει στη συλλυπητήρια δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης

Για την απώλεια του Δημήτρη Αποστολάκη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πάρα πολλά και σημαντικά, όσα μας θυμίζουν τη δράση του Δημήτρη Αποστολάκη, που έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όσους πολίτες παρακολουθούσαν τη σπουδαία διαδρομή του.

Κατ’ αρχήν, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, κορυφαίο στέλεχος των οποίων υπήρξε.

Σε όλες τις υπεύθυνες θέσεις που υπηρέτησε, διακρίθηκε για τον πατριωτισμό, την γενναιότητα, την υπευθυνότητα και την άρτια κατάρτισή του.

Ο Δημήτρης Αποστολάκης, ως Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, τίμησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, του οποίου υπήρξε υποδειγματικό μέλος.

Μαχητικός και ανιδιοτελής, προσέφερε εξαιρετικά σημαντικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην εξύψωση των δημοκρατικών και κοινοβουλευτικών θεσμών.

Ως άνθρωπος, κατακτούσε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων, με την ευγένεια, την ευθύτητα, την απλότητα και το πλήθος των αρετών που κοσμούσαν την προσωπικότητά του.

Εκφράζω την θλίψη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News