Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις «Εν πλω 2022» στο λιμάνι της πόλης (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις «Εν πλω 2022» στο λιμάνι της πόλης (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν και σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου και λαμβάνει χώρα η γιορτή της θάλασσα - Το τετραήμερο έχει σκοπό να παρουσιάσει σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις με στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με σκάφος, με σύμμαχο τον καλό καιρό και την ανεβασμένη διάθεση, είχαν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν και σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου και λαμβάνει χώρα η γιορτή της θάλασσας, με τίτλο: «ΕΝ ΠΛΩ 2022», με το λιμάνι του Ηρακλείου να γίνεται για άλλη μια φορά λιμάνι Τέχνης, Πολιτισμού, Κοινωνικών εκδηλώσεων. 

Η έκθεση «ΕΝ ΠΛΩ 2022», στην οποία ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV, είναι χορηγός επικοινωνίας, ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Ιουνίου, δίνοντας περίσσια ζωντάνια στο Λιμάνι με την μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών. 

Πραγματοποιείται για 6η φορά στο Ηράκλειο θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 με ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, με σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Το τετραήμερο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα

Χθες Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ομιλία απο τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Ιωάννη Βαρδαβά ο οποίος εξήρε το έργο του Συλλόγου το οποίο στο ενεργητικό του απαριθμεί πλήθος αθλητικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και οικολογικών εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από αυτές να δημιουργηθούν φιλίες και άρρηκτα δεσμά μεταξύ των μελών του και μεταξύ των φορέων του Συλλόγου «Εν Πλω» και του ΟΛΗ. 

Πλούσιο σε δραστηριότητες το πρόγραμμα 

Στην πλατεία του προβλήτα του Μικρού Κούλε πραγματοποιείται έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων, μουσικές εκδηλώσεις, ενώ στη θάλασσα θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη, επίδειξη διάσωσης της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των εκδηλώσεων και όλα αυτά φυσικά εντελώς δωρεάν.

Στο καλωσόρισμά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Φουσκωτών Κρήτης κ. Χάλαρης,τόνισε ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου βρίσκεται αρωγός στο έργο του «Εν ΠΛΩ» και πάντα συνδιοργανωτής στο έργο τους, με κύριο συστατικό την αγάπη όλων μας για την θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ είναι μία γιορτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News