«Ανδριανή»: Γιατί επιλέγουμε να αναβάλουμε αποφάσεις στη ζωή μας - 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
«Ανδριανή»: Γιατί επιλέγουμε να αναβάλουμε αποφάσεις στη ζωή μας - 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή η Ανδριανή συναντά την οικογενειακή θεραπεύτρια Μαρία Κανδεράκη και συζητούν για την αναβλητικότητα

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή υποδέχεται στην εκπομπή τον εξαιρετικό καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας, Χρήστο Λιονή.

Μαζί κάνουν μια κουβέντα από καρδιάς. Ο επιστήμονας από το Ρέθυμνο που κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως ανάμεσα στους ερευνητές της γενικής ιατρικής για το δημοσιευμένο έργο του, εξομολογείται τους σταθμούς της προσωπικής του πορείας. Μια κουβέντα ανθρώπινη, γεμάτη αγάπη και πίστη για το αδύνατο, από έναν άνθρωπο που μας φροντίζει μέσα από την καθημερινή του εργασία. Από έναν άνθρωπο που τα δεδομένα κατά την εκκίνηση της ζωής του κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά ήταν για μια πορεία γεμάτη διακρίσεις και επαίνους.

Στην εκπομπή η Ανδριανή συναντά την οικογενειακή θεραπεύτρια Μαρία Κανδεράκη και συζητούν για την αναβλητικότητα. Γιατί επιλέγουμε να αναβάλουμε αποφάσεις και πράξεις που συνειδητά θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Τι μας κρατά πίσω, τι μας εμποδίζει να προχωρήσουμε; Γιατί επιλέγουμε να αναβάλουμε μικρές καθημερινές αποφάσεις αλλά και μεγάλες αποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή μας.

Και τέλος ο νευρολόγος Μιχάλης Βικελής  μιλά για τις ημικρανίες. Μια συνθήκη που αλλάζει τη ζωή όσων υποφέρουν από αυτές και μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωή τους. Ποιες είναι οι αιτίες, πως αναγνωρίζουμε τις ημικρανίες και τι  όπλα έχουμε στην φαρέτρα μας για να τις αντιμετωπίσουμε.

Αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 17:50 «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News