Κ. Βασιλείου: Οι εκτιμήσεις της Eurobank για την ελληνική οικονομία και την Κρήτη

Κρήτη
Κ. Βασιλείου: Οι εκτιμήσεις της Eurobank για την ελληνική οικονομία και την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι ενδείξεις παραπέμπουν σε μια δυνατή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό σε όλη τη χώρα αλλά και εδώ, στην Κρήτη», σημειώνει ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Κωνσταντίνος Βασιλείου

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Κωνσταντίνος Βασιλείου, μιλάει στον 98.4 για την ελληνική οικονομία και τις αντίστοιχες δυνατότητες της Κρήτης σε άμεσο χρόνο, αλλά και μεσο-μακροπρόθεσμα.

Όπως σημειώνει, οι ενδείξεις παραπέμπουν σε μια δυνατή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό σε όλη τη χώρα αλλά και εδώ, στην Κρήτη. Ειδική αναφορά κάνει για το Ταμείο Ανάκαμψης και την σημασία του για την Ελληνική Οικονομία, με την συνεισφορά στην εδραίωση της βιώσιμης ανάπτυξης και τον ρόλο των τραπεζών. Αναλύει δε, πώς μπορεί να εξασφαλιστεί ότι το όφελος από την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και των υπολοίπων κοινοτικών προγραμμάτων θα διαχυθεί με ισορροπημένο τρόπο σε όλες τις επιχειρήσεις και ειδικά στις μικρότερες, που είναι και πολλές αλλά και σημαντικές για τις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Βασιλείου, αναφέρεται όμως και στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, το μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον, τον πληθωρισμό και το μακροοικονομικό περιβάλλον, με την οικονομία να αντιμετωπίζει ισχυρές προκλήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News