Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Κρήτη
Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, 19 Ιουνίου, γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, 19 Ιουνίου, γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελέσθηκαν δοξολογίες υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Ρέθυμνο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσημοι και εκπρόσωποι τοπικών αρχών, Πρόεδροι και μέλη των ενώσεων αποστράτων αστυνομικών, Πρόεδροι και μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του πολιτικού προσωπικού και των τοπικών διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς και αστυνομικό προσωπικό. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News