Γ.Γ. Πρωθυπουργού: Δωρεά στον Παγκρήτιο Σύλλογο «Η Ηλιαχτίδα»

Κρήτη
Γ.Γ. Πρωθυπουργού: Δωρεά στον Παγκρήτιο Σύλλογο «Η Ηλιαχτίδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δωρεά αυτή ανταποκρίνεται σε αίτημα των παιδιών της Ηλιαχτίδας και των οικογενειών τους και θα βοηθήσει σημαντικά στην ψυχική ενδυνάμωση και την καλή ψυχολογία των παιδιών

Η Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού με δωρεά της στηρίζει τη δράση του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα” προσφέροντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό που θα αξιοποιηθεί για την ψυχαγωγία των ωφελουμένων του Συλλόγου.

Η δωρεά αυτή ανταποκρίνεται σε αίτημα των παιδιών της Ηλιαχτίδας και των οικογενειών τους και θα βοηθήσει σημαντικά στην ψυχική ενδυνάμωση και την καλή ψυχολογία των παιδιών, παράγοντες ιδιαιτέρως σημαντικοί, καθώς συντελούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ασθένειας και στην τόνωση της επιθυμίας των παιδιών να νικήσουν στον δύσκολο αγώνα που καλούνται να δώσουν τόσο νωρίς στη ζωή.

Εκ μέρους του Παγκρήτιου Συλλόγου  Ηλιαχτίδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παύλο  Μαρινάκη, για την επίσκεψη του στον ξενώνα φιλοξενίας “η ηλιαχτίδα” και για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί για τη λειτουργία και το έργο του ξενώνα και  να διερευνήσει τις ανάγκες του.

Το 2022 η Ηλιαχτίδα συμπληρώνει τριάντα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στα παιδιά. Διαχρονικό μας στόχο αποτελεί η παροχή στα παιδιά και στους έφηβους με καρκίνο και στις οικογένειές τους, ψυχολογικής, ηθικής, υλικής και κάθε μορφής συμπαράστασης και μέριμνας. Κι είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι και ευγνώμονες να έχουμε συμπαραστάτες που διαθέτουν υψηλό επίπεδο κοινωνικής ευθύνης και  ευαισθητοποίησης απέναντι σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Τους ευχαριστούμε, που με την έμπρακτη  στήριξη τους, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους και να φωτίζουμε τις ζωές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News