Το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στην Κρήτη για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών (βίντεο)

Κρήτη
Το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στην Κρήτη για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 17 φυτείες και πάνω από 3.000 δενδρύλλια, καλάσνικοφ και τρεις συλλήψεις συγκαταλέγονται στον απολογισμό των μέχρι στιγμής επιχειρήσεων της αστυνομίας στην Κρήτη

Με το χέρι στη σκανδάλη εξελίσσονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα ορεινά της Κρήτης, για τον εντοπισμό χασισοφυτειών, καθώς όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα συλλήψεις, οι χώροι φυλάσσονται από αδίστακτους και οπλισμένους κακοποιούς.

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 17 φυτείες και πάνω από 3.000 δενδρύλλια, καλάσνικοφ και τρεις συλλήψεις συγκαταλέγονται στον απολογισμό των μέχρι στιγμής επιχειρήσεων της αστυνομίας στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

 Ηράκλειο - Υπόθεση χασίς: Προφυλακιστέος ο ένας, διαφωνία ανακρίτριας - εισαγγελέα για τον δεύτερο Κρητικό

Για δική τους χρήση είχαν τα ναρκωτικά, ισχυρίστηκαν σήμερα οι συλληφθέντες που απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Ηρακλείου για τα ευρήματα της αστυνομικής επιχείρησης που εξελίχθηκε σε Ανώγεια και Ηράκλειο. Ο Ανωγειανός προφυλακίστηκε, ενώ για το 48χρονο Ηρακλειώτη υγειονομικό υπήρξε διαφωνία, την οποία θα εξετάσει το δικαστικό συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα παραμείνει στην Κρήτη όλο το καλοκαίρι, προκειμένου να συνδράμει στις επιχειρήσεις των δυνάμεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας και του εμπορίου ναρκωτικών στο νησί.

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News