«Οι δυο φίλοι» του Αθανάσιου Τουτουδάκη

Κρήτη
«Οι δυο φίλοι» του Αθανάσιου Τουτουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία δύο φίλων, του Χρήστου και του Ανδρέα, οι περιπέτειές τους, οι έρωτές τους, τα πάθη και οι αγωνίες τους ξετυλίγονται στις σελίδες του μυθιστορήματος με τίτλο «Δύο φίλοι» που υπογράφει ο Κρητικός συγγραφέας Αθανάσιος Τουτουδάκης - Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύστις

Η ιστορία δύο φίλων, του Χρήστου και του Ανδρέα, οι περιπέτειές τους, οι έρωτές τους, τα πάθη και οι αγωνίες τους ξετυλίγονται στις σελίδες του μυθιστορήματος με τίτλο «Δύο φίλοι» που υπογράφει ο Κρητικός συγγραφέας Αθανάσιος Τουτουδάκης. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μύστις”.

«Αναμοχλεύοντας τις μνήμες και τις εμπειρίες του, ο συγγραφέας, με ευαισθησία και σεβασμό στις αγνές παραδόσεις του τόπου του, πλάθει τους ήρωές του, που είναι απλοί άνθρωποι, αλλά αληθινοί, αγνοί και γνήσιοι στις εκδηλώσεις τους. Μέσα από τις χαρές, τις αγωνίες τους, τους έρωτες και τα πάθη τους, ζωντανεύει ένας κόσμος που συνεπαίρνει τον αναγνώστη, και που σήμερα, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την παγκοσμιοποίηση, φθίνει και πεθαίνει.

Η γλώσσα ρέουσα, απλή, αλλά πλούσια σε νοήματα και εκφραστική δύναμη, αποδίδει τους χαρακτήρες των ηρώων και κάνει τον αναγνώστη να παρακολουθεί πιστά την πορεία τους ως το τέλος», θα γράψει στην κριτική από την αδελφή του συγγραφέα Μαρία Τουτουδάκη Δαμιανίδη.

Ο συγγραφέας

Ο Αθανάσιος Τουτουδάκης γεννήθηκε στις Λίμνες Μεραμβέλλου Κρήτης. Έχει σπουδάσει οικονομικά. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής. Υπηρέτησε ως ελεγκτής και προϊστάμενος σε μεγάλες ΔΟΥ των Αθηνών και διαφόρων άλλων πόλεων. Σήμερα είναι συνταξιούχος του Δημοσίου. Έχει γράψει αρκετά ποιήματα που δημοσιεύονται σε διάφορες έγκριτες εφημερίδες. Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή διηγημάτων και ιστοριών του χωριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News