Ρέθυμνο: Ξεκινούν άμεσα εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών στην επαρχιακή οδό από Ρέθυμνο – Οικι-σμό Αγ. Γαλήνης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ξεκινούν άμεσα εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών στην επαρχιακή οδό από Ρέθυμνο – Οικι-σμό Αγ. Γαλήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απο την υπηρεσία, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα και λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου αυτεπιστασίας, που εκτελεί η υπηρεσία, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού πρανών και τάφρων στην επαρχιακή οδό υπ΄αρ. 3 από Ρέθυμνο έως οικισμό Αγ. Γαλήνης. 

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα και λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης, να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχει στις επαρχιακές οδούς καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News