Λασίθι: Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κρήτη
Λασίθι: Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 30 φιάλες αίματος που θα καλύψουν τις ανάγκες των μελών μας και των οικογενειών τους» αναφέρει στην ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες 9 Ιουνίου στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Πραγματοποιήθηκε χθες 9 Ιουνίου στα γραφεία της Ένωσής μας, εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Η συμμετοχή των συναδέλφων και των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε θερμά!

Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 30 φιάλες αίματος που θα καλύψουν τις ανάγκες των μελών μας και των οικογενειών τους. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για να προσφέρουμε ζωή σε αυτούς που το χρειάζονται.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α.Ν. για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε, καθώς και για το ευχάριστο και φιλικό κλίμα που δημιούργησαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και ευχόμαστε σε όλους υγεία.»

Φωτογραφία αρχείου Pixabay

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News