Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο - Τα 7.500 ευρώ έφτανε η λεία τους

Κρήτη
Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο - Τα 7.500 ευρώ έφτανε η λεία τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκαν, έξι υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο - Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών

Δύο γυναίκες, είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας πάνω από 7.500 ευρώ. Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών κατηγορούμενες για κλοπές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έξι (6) υποθέσεων (τέσσερις κλοπές, και δύο απόπειρες), οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών κατηγορούμενες για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ημεδαπές, κατά το χρονικό διάστημα από την 19 ως και 21.05.2022 είχαν διαπράξει  έξι κλοπές και συγκεκριμένα τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής  χρηματικής αξίας πάνω από 7.500 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News