Ηράκλειο: Πέντε συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και για πλαστογραφία

Κρήτη
Ηράκλειο: Πέντε συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και για πλαστογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας χειροπέδες φόρεσαν πέντε άτομα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε τρείς μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε τρεις μη νόμιμους αλλοδαπούς, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Αυστρία και Γαλλία

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο αλλοδαποί για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε τρείς μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, στη μια περίπτωση αλλοδαπή συνοδευόμενη από έναν αλλοδαπό και στην δεύτερη περίπτωση δύο  αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) συνοδευόμενοι από έτερο αλλοδαπό, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, οι οποίοι και τους προμήθευσαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για να διευκολύνουν την έξοδο τους από τη χώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό την Αυστρία και τη Γαλλία αντίστοιχα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News