Κρήτη: Μπαράζ επιχειρήσεων διάσωσης σε Χανιά και Ηράκλειο

Κρήτη
Κρήτη: Μπαράζ επιχειρήσεων διάσωσης σε Χανιά και Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση συναγερμού η πυροσβεστική μετά από τρεις κλήσεις για εντοπισμό και διάσωση τουριστών

Επί ποδός οι δυνάμεις της πυροσβεστική σε Χανιά και Ηράκλειο μετά από το μπαράζ περιστατικών που έχει καταγραφεί σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα επιχείρηση από τις τοπικές πυροσβεστικές αρχές προς εντοπισμό 73χρονου Γερμανού στην περιοχή της Σούγιας Χανίων, με τον ηλικιωμένο να έχει γνωστοποιήσει αδιαθεσία και αδυναμία να συνεχίσει την διαδρομή του. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και 12 διασώστες, η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νωρίτερα, άλλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Βρυσών Αποκώρονα προς απεγκλωβισμό τριών Βέλγων επισκεπτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταξύ τους υπήρχε και μια γυναίκα τραυματισμένη στον ώμο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της τελευταίας δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Στην περιοχή έφτασαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες του πυροσβεστικού σταθμού Βρυσών.

Περιστατικό και στο Ηράκλειο, με την πυροσβεστική να δέχεται κλήση νωρίτερα το απόγευμα για την διάσωση δύο Άγγλων στον Γιούχτα. Όπως έγινε γνωστοί οι δύο τουρίστες έχασαν τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσυκλέτας που οδηγούσαν με αποτέλεσμα η κοπέλα να χτυπήσει στον καρπό της, χωρίς όμως ο τραυματισμός να είναι σοβαρός. Την διάσωση πραγματοποίησαν δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ με δύο οχήματα και πέντε άτομα.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News