Χάνια: Πάσχα μέσα από τα μάτια των παιδιών (εικόνες)

Κρήτη
Χάνια: Πάσχα μέσα από τα μάτια των παιδιών (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου στο Κολυμβάρι, η παιδαγωγική δράση της συγγραφέας και εμψυχώτριας θεατρικού παιχνιδιού Κας Πενταράκη Δήμητρας - Τα παιδιά προβληματίστηκαν, δημιούργησαν με φαντασία, εκφράστηκαν και συναισθάνθηκαν, ότι Πάσχα δεν είναι υλικά αγαθά αλλά λέξεις και συναισθήματα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου στο Κολυμβάρι, υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά , η παιδαγωγική δράση της συγγραφέας και εμψυχώτριας θεατρικού παιχνιδιού Κας Πενταράκη Δήμητρας.

Η συγγραφέας δήλωσε, ότι τα παιδιά προβληματίστηκαν, δημιούργησαν με φαντασία, εκφράστηκαν  και συναισθάνθηκαν, ότι Πάσχα δεν είναι υλικά αγαθά αλλά λέξεις και συναισθήματα. Είναι η Ανάσταση μας, είναι η γιορτή της Αγάπης , της Αισιοδοξίας . Γεννιέται ξανά ο εαυτός μας και γίνεται καλύτερος , μέσα από το μοίρασμα  της αγάπης, της ελευθερίας , του σεβασμού, της συγνώμης,  με αγκαλιές , φιλιά, με όμορφες σκέψεις και πάντα με ελπίδα! Αυτό που ζήσαμε όλοι μας όταν ήμασταν παιδιά και μεγαλώνοντας το ξεχάσαμε,  κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις μας και στην καθημερινότητα μας.

Επίσης, ανέφερε ότι είναι ευγνώμων που της δόθηκε η ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με μια υπέροχη ομάδα παιδιών και να βάλει στην καρδιά της, τα λόγια τους για Πάσχα αληθινό.

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πλατανιά κ.Ιωάννη Μαλανδράκη που αγκάλιασε  όλο το εγχείρημα και την Αντιδήμαρχο πολιτισμού Κα Ασπασία Λουπάκη, για την στήριξη στην διοργάνωση της όμορφης αυτής δράσης. 

Στη παιδαγωγική δράση επίσης παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος της κοινότητας Κολυμβαρίου κ. Σαριδάκης Αντώνιος καθώς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολυμβαρίου,  Πατήρ Νταουντάκης Διονύσιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News