Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Σύλλογο Σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου «Ελπίδα»

Κρήτη
Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Σύλλογο Σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου «Ελπίδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Σύλλογο Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου «Ελπίδα», συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης -

Με τον Σύλλογο Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου «Ελπίδα», συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το προεδρείο του Συλλόγου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της σεισμόπληκτης περιοχής, εστιάζοντας σε βελτιωτικές κινήσεις που απαιτούνται για να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική η στήριξη κατοίκων και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εξέφρασε την στήριξή του στα αιτήματα του Συλλόγου «Ελπίδα», σημειώνοντας πως «είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν».  

Παράλληλα, ενημέρωσε για την πρόσφατη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης με τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, με κυρίαρχο αίτημα της Περιφέρειας, την απαίτηση των κατοίκων για επίσπευση της καταβολής των αποζημιώσεων. Σημείωσε μάλιστα πως ζήτησε ν’ αντιμετωπιστεί η γραφειοκρατία, να αυξηθούν οι μηχανικοί για τους ελέγχους και συμφωνήθηκε να δοθούν μέχρι τα μέσα Μαΐου οι πρώτες αποζημιώσεις.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γκαντάτσιος, ο Αντιπρόεδρος Μάρκος Κοκολάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μαρία Τερζάκη, Μαρία Γρηγορίου και Πρόδρομος Αφθονίδης. Από πλευράς της Περιφέρειας Κρήτης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οργάνωσης Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και κινητών μονάδων πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Γιώργος Πιτσούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News