Μαμουλάκης: Ενωμένοι και δυνατοί, για τον ΣΥΡΙΖΑ της ελπίδας και προοπτικής

Κρήτη
Μαμουλάκης: Ενωμένοι και δυνατοί, για τον ΣΥΡΙΖΑ της ελπίδας και προοπτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι δεσμεύσεις μας, όπως διατυπώθηκαν ξεκάθαρα από τον Αλέξη Τσίπρα, δίνουν τις λύσεις που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Με την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Επί τέσσερις ημέρες, χιλιάδες σύνεδροι απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας: Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος έναντι των αδιεξόδων που δημιουργεί η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Υπάρχει σαφές σχέδιο και προοπτική για την κοινωνία μας.

Οι δεσμεύσεις μας, όπως διατυπώθηκαν ξεκάθαρα από τον Αλέξη Τσίπρα, δίνουν τις λύσεις που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει. Δημιουργούν το απαραίτητο πλαίσιο προστασίας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, συμβάλλουν στην ανάκτηση της εργασίας, όχι μόνο με την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και με την επαναφορά όλων των ρυθμίσεων που κατάργησε ο κύριος Μητσοτάκης, στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον αγροτικό κόσμο, ενισχύουν το κοινωνικό κράτος και την νέα γενιά, αλλάζουν το παραγωγικό μοντέλο με στόχο την βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, με αντίστοιχο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, όλοι μαζί, για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία της ελπίδας και της προοπτικής. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πιο μαζικό, πιο ισχυρό, πιο δημοκρατικό, πιο συμμετοχικό. Προχωράμε όλοι μαζί, για την πολιτική αλλαγή και την νίκη!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News