Ηράκλειο: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τις ληστείες - Έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή

Κρήτη
Ηράκλειο: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τις ληστείες - Έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, οι τρεις νεαροί συλληφθέντες μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, για τις ληστείες που έκαναν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, οι τρεις νεαροί συλληφθέντες μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, για τις ληστείες που έκαναν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Ο Εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στην Ά Ανακρίτρια Ηρακλείου, όπου στο σύνολο τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Η μάνα του ανήλικου που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθηκε ελεύθερη ενώ μέσω του δικηγόρου του, ο ανήλικος δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται πως η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τριών υποθέσεων ληστειών οι οποίες διαπράχθηκαν σε πεζούς στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από την 21.03.2022 έως και την 29.03.2022, είχαν διαπράξει τρεις ληστείες με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) αφαιρώντας χρήματα, κόσμημα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News