Μαμουλάκης: Από τις φιέστες και τις υποσχέσεις, στην αδιαφορία και την λήθη

Κρήτη
Μαμουλάκης: Από τις φιέστες και τις υποσχέσεις, στην αδιαφορία και την λήθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι μήνες συμπληρώνονται απο τον καταστροφικό σεισμό του Αρκαλοχωρίου - Ωστόσο πολλά και σημαντικά προβλήματα παραμένουν ανεπίλυτα σημειώνει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Με αφορμή την συμπλήρωση έξι μηνών από τον καταστροφικό σεισμό του Αρκαλοχωρίου και τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που παραμένουν ανεπίλυτα, o αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: 

«Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2020. Οι κυβερνητικές φιέστες τελείωσαν, οι υποσχέσεις περί στήριξης των σεισμοπαθών αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα και το μόνο που έμεινα να αντηχεί στα αυτιά των κατοίκων είναι «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Πρωθυπουργού και των υπουργών του.

Οι αυτοψίες, οι επισκευές και οι αποζημιώσεις παραμένουν στον αέρα, το σχέδιο ανασυγκρότησης τείνει να γίνει ανέκδοτο και οι πολίτες, οι μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής, προσπαθούν χωρίς ουσιαστική στήριξη από το κεντρικό κράτος να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Παραμένουμε στο πλευρό τους και συνεχίζουμε με αλλεπάλληλες Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις να πιέζουμε για να αφυπνιστούν από τον λήθαργό τους τα κυβερνητικά στελέχη που διαγκωνίζονταν μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία κι έπιναν τσικουδιές στην υγεία τους. Και να κάνουν πράξη όλα όσα υποσχέθηκαν. Όλα όσα οφείλουν!».

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News