Ηράκλειο: Τα πιστοποιητικά κόστισαν ακριβά – Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερο λουκέτο σε καφενείο

Κρήτη
Ηράκλειο: Τα πιστοποιητικά κόστισαν ακριβά – Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερο λουκέτο σε καφενείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 5 Μαρτίου διεξήχθησαν 2.570 έλεγχοι στην Κρήτη και καταγράφηκαν αρκετές παραβάσεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και του αντικαπνιστικού νόμου.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου διεξήχθησαν 2.570 έλεγχοι και καταγράφηκαν αρκετές παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα ακριβά κόστισε η έλλειψη των πιστοποιητικών εμβολιασμού πελατών σε ιδιοκτήτη καφενείου στο Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε πως πέντε πελάτες βρίσκονταν εντός του καταστήματος χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και πλήρωσαν πρόστιμο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου συνελήφθη ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες.

Ακόμη, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δυο εργαζόμενους και σε ένα ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα 500 ευρώ σε κατάστημα καθώς υπήρχαν σταχτοδοχεία στα τραπέζια και ένα πρόστιμο 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ και τρία πρόστιμα στους πελάτες που κάπνιζαν σε εσωτερικού χώρου.

Τέλος, στα Χανιά, επιβλήθηκε πρόστιμο για μάσκα σε οδηγό λεωφορείου, δυο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πελάτες εστιατορίου και σε ένα υπάλληλου κομμωτηρίου. Στο Ρέθυμνο διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News