Υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας στο Ρέθυμνο: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης - Την εκβίαζε με φωτογραφίες

Κρήτη
Υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας στο Ρέθυμνο: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης - Την εκβίαζε με φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο 20χρονος φερόμενος δράστης βιασμού ανήλικης μαθήτριας, ο οποίος κρίθηκε ήδη προσωρινά κρατούμενος

Μια υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας με φερόμενο ως δράστη έναν 20χρονο Ρεθυμνιώτη απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Μόλις η ανήλικη και η οικογένεια της κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές της πόλης, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο, ο οποίος αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 20χρονος φέρεται να πλησίασε τους προηγούμενους μήνες την 13χρονη μαθήτρια, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και με «πλάγιο τρόπο» φέρεται να την έπεισε να του αποστείλει δικό της φωτογραφικό υλικό σε μη ενδεδειγμένη κατάσταση.

Στη συνέχεια ο 20χρονος φέρεται να απειλούσε την ανήλικη πως εάν δεν συνευρεθούν θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της στο οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον, με την ίδια να βρίσκεται σε αδιέξοδο και άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα, χωρίς την θέλησή της και υπό τις απειλές που δεχόταν, κατηγορία την οποία φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά, όπως και κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Όμως, η «σταγόνα που ξεχείλισε» το ποτήρι ήταν όταν μία γυμνή φωτογραφία της ανήλικης εστάλη σε φιλικό της πρόσωπο, με συνέπεια να κινητοποιηθεί αρχικά το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, να ενημερωθεί η οικογένεια της και πλέον η υπόθεση να φτάσει στην δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News