Κρήτη: 15νθήμερο «λουκέτο» και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε αναψυκτήριο για παραβίαση ωραρίου

Κρήτη
Κρήτη: 15νθήμερο «λουκέτο» και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε αναψυκτήριο για παραβίαση ωραρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.222 ελέγχους που διεξήχθησαν καταγράφηκαν 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παραβίαση ωραρίου λειτουργίας

Με ασταμάτητους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Χθες Παρασκευή 28 Ιανουαρίου διεξήχθησαν συνολικά 2.222 έλεγχοι και καταγράφηκαν 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Πιο αναλυτικά στα Χανιά καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο, μια σε πωλητή πρακτορείου ΚΤΕΛ και μια σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκα καταγράφηκαν και στο Ρέθυμνο, δυο σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο και δυο σε υπαλλήλους ψητοπωλείου.

Στο Ηράκλειο σημειώθηκαν επτά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου σε καφέ και επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στην επιχείρηση και 300 ευρώ στον πελάτη που κάπνιζε. Στην ίδια επιχείρηση καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους. Ταυτόχρονα σε αναψυκτήριο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Λασίθι καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News