Κακοκαιρία «Διομήδης»: Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομό - Νοσηλεύεται στην Καρδιολογική του Βενιζέλειου

Κρήτη
Κακοκαιρία «Διομήδης»: Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομό - Νοσηλεύεται στην Καρδιολογική του Βενιζέλειου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε στο neakriti.gr o Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, για τον 37χρονο που χτυπήθηκε από κεραυνό

Υπό πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης» στο νησί της Κρήτης, όπου σε αρκετές περιοχές καταγράφονται τις τελευταίες ώρες ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, προξενώντας μάλιστα ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό σε περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομό όπου βρίσκονταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όπως διαπιστώθηκε, φέρει εγκαύματα χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Παρόλα αυτά, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr o Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, «ο 37χρονος άνδρας εισήχθη στο Νοσοκομείο έπειτα από αναφερόμενη κεραυνοπληξία. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Βενιζέλειου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

(Φωτογγραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News