ΠΑΓΝΗ: Ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες μοίρασαν δώρα και πολλή χαρά στα μικρά παιδιά

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες μοίρασαν δώρα και πολλή χαρά στα μικρά παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φωτάκια στις στολές τους, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο τις κλινικές, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και σε όσους νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες

Μια ευχάριστη και άκρως γιορτινή έκπληξη έζησαν σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι στο ΠαΓΝΗ, όπου λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, ιπτάμενοι Άγιο-Βασίληδες επισκεφτούν το νοσοκομείο και μοίρασαν δώρα και πολλή χαρά. 

Με φωτάκια στις στολές τους, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο τις κλινικές, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και σε όσους νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Η «επιχείρηση» στήθηκε στον προαύλιο χώρο της Παιδο-Ογκολογικής Κλινικής, απο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου και του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, οι οποίοι  για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. 

Κοντά στα παιδιά και τους Αγιοβασίληδες φέτος βρέθηκε και η γνωστή και αγαπημένη μας μπάντα Μπαταλά. Μουσικό σύνολο νέων ανθρώπων, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για να σκορπίσουν με τον ήχο των τυμπάνων τους ρυθμό και μελωδία, κάνοντας την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά. 

Μετά την εντυπωσιακή δράση στον προαύλιο χώρο της Παιδο-Ογκολογικής Κλινικής, ο Πρόεδρος και άνδρες του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω», μοίρασαν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδοογκολογικής, της παιδιατρικής και παιδοψυχιατρικής κλινικής του ΠαΓΝΗ, ανταλλάσσοντας μαζί τους ευχές. 

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς προσκεκλημένους, με θεατές-ακροατές σε απόσταση, από τα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου, του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» και τους μουσικούς της μπάντας Μπαταλά για τη συνεργασία τους, την κοινωνική τους ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News