Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου: Αίτηση επαναπρόσληψης από όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ίδιο ξενοδοχείο

Κρήτη
Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου: Αίτηση επαναπρόσληψης από όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ίδιο ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αίτηση επαναπρόσληψης από όσους που επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο, ζήτησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Την αίτηση επαναπρόσληψης από όσους που επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο, ζήτησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου:

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας)  στον 1 ο  όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Συνάδελφοι: Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι ΜΟΝΟ οι  ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το  δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης  ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από τις  3/1/2022 έως  Παρασκευή 28/1/2022 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:30,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού  στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News