Κρήτη - Κορωνοϊός: Λουκέτα σε καφετέριες και πρόστιμα 5.000 ευρώ

Κρήτη
Κρήτη - Κορωνοϊός: Λουκέτα σε καφετέριες και πρόστιμα 5.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.478 έλεγχοι από την ελληνική αστυνομία σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Αδιάκοποι είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού καθώς μόλις χθες Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.478 έλεγχοι.

Πιο αναλυτικά στο νομό Χανιών καταγράφηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, τέσσερις σε εξωτερικό χώρο και δυο σε υπαλλήλους καταστημάτων. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια, καθώς στην επιχείρηση βρίσκονταν πελάτης, ο οποίος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε και στον εν λόγω πελάτη.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντός καταστήματος βρισκόταν πελάτης χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Εννιά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας καταγράφηκαν στο Ηράκλειο, οι επτά από αυτές σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και οι άλλες δύο σε υπάλληλο ρουχισμού και γυμναστηρίου.

Την ίδια ώρα επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε δυο επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου και 100 ευρώ πρόστιμο σε κάθε πελάτη.

Στο νομό Λασιθίου σημειώθηκαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε τέσσερις πεζούς σε εξωτερικό χώρο και μια παράβαση σε οδηγό ΙΧ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφια: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News