«Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» θα μοιράσουν ευχές και δώρα στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
«Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» θα μοιράσουν ευχές και δώρα στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φωτάκια στις στολές τους, θα κατέβουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο των κλινικών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές ημέρες

Μια ευχάριστη και άκρως γιορτική έκπληξη αναμένεται αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, όπου Ιπτάμενοι Άγιο-Βασίληδες θα επισκεφτούν το ΠΑΓΝΗ.

Με φωτάκια στις στολές τους, θα κατέβουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο των κλινικών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές ημέρες.

Η «επιχείρηση» θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της Παιδο-Ογκολογικής Κλινικής και θα πραγματοποιηθεί από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου και του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, που για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Κοντά στα παιδιά και τους Αγιοβασίληδες φέτος και η γνωστή και αγαπημένη μας μπάντα Μπαταλά. Μουσικό σύνολο νέων ανθρώπων, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για να σκορπίσουν με τον ήχο των τυμπάνων τους ρυθμό και μελωδία, κάνοντας την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά.

Μετά την εντυπωσιακή δράση στον προαύλιο χώρο της Παιδο-Ογκολογικής Κλινικής, ο Πρόεδρος και άνδρες του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω», θα μοιράσουν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδοογκολογικής, της παιδιατρικής και παιδοψυχιατρικής κλινικής του ΠαΓΝΗ, ανταλλάσσοντας μαζί τους ευχές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς προσκεκλημένους, με θεατές-ακροατές σε απόσταση, από τα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου, του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» και τους μουσικούς της μπάντας Μπαταλά για τη συνεργασία τους, την κοινωνική τους ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News