Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου: Ο Κάρολος Παπούλιας παραμείνει φωτεινό παράδειγμα υπευθυνότητας και πατριωτισμού

Κρήτη
Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου: Ο Κάρολος Παπούλιας παραμείνει φωτεινό παράδειγμα υπευθυνότητας και πατριωτισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε μια προσωπικότητα που τίμησε τη δημόσια ζωή της χώρας μας επί δεκαετίες», αναφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

«Υπήρξε μια προσωπικότητα που τίμησε τη δημόσια ζωή της χώρας μας επί δεκαετίες», αναφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου σε σχετικό ψήφισμα, για το θάνατο του Κάρολου Παπούλια.  

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου στην συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια:

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε μια προσωπικότητα που τίμησε τη δημόσια ζωή της χώρας μας επί δεκαετίες, φθάνοντας έως το κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα, αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αγωνιζόμενος από τη νεότητά του ακόμα για τα υψηλά ιδανικά της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, και της κοινωνικής δικαιοσύνης, με ακεραιότητα και ήθος θα παραμείνει φωτεινό παράδειγμα υπευθυνότητας και πατριωτισμού για τις νεότερες γενιές του τόπου μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News