Σεισμός 6 Ρίχτερ - Αρκαλοχώρι: Οι κάτοικοι να μεταφερθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο και το Κολυμβητήριο

Κρήτη
Σεισμός 6 Ρίχτερ - Αρκαλοχώρι: Οι κάτοικοι να μεταφερθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο και το Κολυμβητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση της Πολιτικής Προστασίας προς τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν υπάρχει ασφαλές σημείο σε εξωτερικό χώρο

Έκκληση της Πολιτικής Προστασίας προς τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν υπάρχει ασφαλές σημείο σε εξωτερικό χώρο για να παραμείνουν ασφαλείς.

Συγκεκριμένα καλούνται να κατευθυνθούν προς το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και στο Κολυμβητήριο της περιοχής. Παράλληλα παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να μην περνούν από τον κεντρικό δρόμο γιατί καταγράφεται πτώση σοβάδων και εμποδίζεται η διέλευση των σωστικών συνεργείων.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στο Δημοτικό σχολείο δίπλα από το Δημαρχείο έτσι ώστε να οργανωθεί η εκκένωση και οι επόμενες κινήσεις από πλευράς αρχών.

Για τον συντονισμό της επιχείρησης διαμονής και σίτισης των πληγέντων καθώς και την καταγραφή των ζημιών, μίλησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, πριν λίγο στο Αρκαλοχώρι στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων και εν αναμονή του Υπουργού.

«Το πρώτο είναι η ανθρώπινη ζωή και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του ανθρώπου που χάθηκε», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News