Χερσόνησος: Ο πρώτος εμβολιασμός στον Τομέα Τουρισμού στην Ελλάδα

Κρήτη
Χερσόνησος: Ο πρώτος εμβολιασμός στον Τομέα Τουρισμού στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου ο εμβολιασμός 70 εργαζομένων στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην τουριστική περιοχή της Χερσονήσου. Η δράση υλοποιήθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου. Για την διευκόλυνση των εργαζομένων στον τουρισμό, η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρο του Ξενοδοχείου Creta Maris.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον πρόεδρο τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης κ.Μιχάλη Βλατάκη για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση της εμβολιαστικής δράσης, στα στελέχη της ξενοδοχειακής μονάδας για τη φιλοξενία και τους επαγγελματίες υγείας και καλεί όλους τους εργαζόμενους στον ξενοδοχειακό κλάδο να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια εντατικοποίησης των εμβολιασμών στο νησί μας.

Με σύνθημα ζωής «Μήνυμα Ζωής –Γιορτή Ελευθέριας» συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης στην Κρήτη. Το εμβόλιο είναι στα χέρια μας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News