«Χαμόγελο του Παιδιού»: Διαδικτυακή εκπομπή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό

Κρήτη
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Διαδικτυακή εκπομπή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 – «Χωρίς τους εθελοντές μας … δεν γίνεται»

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει ειδικό διαδικτυακό αφιέρωμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, για να τιμήσει το σπουδαίο έργο των εθελοντών.

Με κεντρικό μήνυμα «25 Χρόνια Χαμόγελο, Χωρίς τους εθελοντές μας … δεν γίνεται», οι άνθρωποι που στηρίζουν ανιδιοτελώς τις δράσεις του Οργανισμού θα μοιραστούν μαζί μας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστές ιστορίες στέλνοντας μηνύματα γνήσιας εθελοντικής προσφοράς και αγάπης για το Χαμόγελο κάθε παιδιού.

Στόχος είναι να τιμήσουμε τους 12.500 εθελοντές που έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους, την αγάπη τους, τις υπηρεσίες τους και πάνω απ’ όλα το Χαμόγελό τους, στα 25 χρόνια λειτουργίας μας. Μέσα από τις μοναδικές ιστορίες τους - ενδεικτικές των δεκάδων χιλιάδων ιστοριών εθελοντικής προσφοράς στον Οργανισμό μας - αναδεικνύεται το μεγαλείο του εθελοντισμού, «φωτίζονται» τα αποθέματα δύναμης και ψυχής που επιστρατεύουν ενάντια σε όλες τις δυσκολίες και αποκαλύπτεται η τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουν προκειμένου να είναι παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη, με συνέπεια, σεβασμό και πάντα με Χαμόγελο.

«Για μένα το Χαμόγελο έγινε τρόπος ζωής εδώ και 25 χρόνια»

«Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Χαμόγελου»

«Τα Χαμόγελα αυτά όχι μόνο με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά θα με συντροφεύουν για πάντα στη ζωή μου», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα των εθελοντών μας που αποτυπώνουν τους ισχυρούς δεσμούς αγάπης που έχουν με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τον τεράστιο θετικό αντίκτυπο που έχει ο εθελοντισμός στη ζωή τους.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Οργανισμού στο YOUTUBE και παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με πολλή αγάπη και Χαμόγελο

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer της εκπομπής

25 χρόνια χωρίς τους εθελοντές μας … δεν θα γινόταν…και δεν γίνεται.

Περισσότερα για τις εθελοντικές μας δράσεις ΕΔΩ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News