Γιάννης Πλακιωτάκης: Παραμένει στη ΜΕΘ με δύσπνοια και πυρετό

Κρήτη
Γιάννης Πλακιωτάκης: Παραμένει στη ΜΕΘ με δύσπνοια και πυρετό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για την πορεία της υγείας του Κρητικού υπουργού

Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης που νοσεί από κορωνοϊό ενώ κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πυρετός που παρουσίασε ο κ. Πλακιωτάκης και αποτέλεσε την αιτία της μεταφοράς του στη ΜΕΘ, δεν έχει πέσει. Ειδικά τις νυχτερινές ώρες είναι γύρω στους 38, όπως δεν έχει υποχωρήσει και η δύσπνοια. Για τον λόγο αυτό του χορηγείται ρινικά οξυγόνο υψηλής ροής.

Το θετικό για την περίπτωσή του είναι πως δεν βρίσκεται σε διασωλήνωση.

Οι γιατροί θεωρούν σύμφωνα με το newsbeast.gr ότι τις επόμενες ώρες θα πρέπει να αρχίσει ο υπουργός Ναυτιλίας να ανταποκρίνεται στη θεραπεία που του χορηγείται, με τους συνεργάτες του να δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News