Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: «Μην επισκέπτεστε τον Αρχιεπίσκοπο, Ειρηναίο»

Κρήτη
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: «Μην επισκέπτεστε τον Αρχιεπίσκοπο, Ειρηναίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, εξελίσσεται καλά

«Προς το καλύτερο» εξελίσσεται η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος «ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσιοθεραπείες».

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή, ωστόσο, τονίζει στους πολίτες πως, λόγω των μέτρω  για τον κορωνοϊό, το επισκεπτήριο στα νοσοκομεία απαγορεύεται και, ως εκ τούτου, οι πολίτες δεν μπορούν να επισκεφτούν τον Αρχιεπίσκοπο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει, ότι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας εξελίσσεται σταθερά, καθημερινά προς το καλύτερο. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσιοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Γνωρίζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Τόπου μας για το Πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο στο θάλαμο νοσηλείας του στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, απαγορεύεται εντελώς το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, αλλά και πέραν τούτου, οι επισκέψεις εγκυμονούν κινδύνους μεταφοράς μικροβίων στον Σεβασμιώτατο και η προσέλευση ατόμων είναι κουραστική για τον ίδιο, για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές.

Διαβεβαιώνουμε, ότι οι ευχές και τα σεβάσματα όλων διαβιβάζονται προς το Σεβασμιώτατο από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα.

Για μία ακόμη φορά ζητούμε την κατανόηση των Κληρικών, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, του Χριστεπωνύμου Πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των πολλών πενυματικών τέκνων του Σεβασμιωτάτου και παρακαλούμε, να συνεχίσετε να προσεύχεσθε για την υγεία του πολυσεβάστου Ποιμενάρχου και Πατρός μας.»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο:

«Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας, ώστε να επανέλθετε δυνατότερος στα ιερά σας καθήκοντα και στο πολύτιμο λειτούργημα σας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News