Ηλίας Αβασκαντήρας: Ο κρεοπώλης που είναι και μοντέλο του Αρμάνι, στο «Κρήτη Σήμερα»

Κρήτη
Ηλίας Αβασκαντήρας: Ο κρεοπώλης που είναι και μοντέλο του Αρμάνι, στο «Κρήτη Σήμερα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και στον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο Ηλίας, εξομολογήθηκε το πώς ξεκίνησαν όλα για εκείνον

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι ένας κρεοπώλης, αλλά τι κρεοπώλης… Ο Ηλίας έχει καταφέρει να περπατήσει στις πασαρέλες του Armani και να ξεχωρίσει χάρη στο εντυπωσιακό παρουσιαστικό του. 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, εξομολογήθηκε το πώς ξεκίνησαν όλα για εκείνον.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μεγάλωσε στο κρεοπωλείο του πατέρα του το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και εκεί ξεκίνησε να εργάζεται, ωστόσο οι προτάσεις για να δουλέψει ως μοντέλο, έπεφταν «βροχή». Γι’ αυτό το λόγο έφυγε στην Αμερική.

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας για περίπου 4 χρόνια ζούσε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε για διάφορες καμπάνιες ως μοντέλο. Μία από αυτές ήταν για τον Armani. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού και μπορεί να τον δει κανείς στο κρεοπωλείο. Όπως αναφέρει ο Ηλίας, είναι συναισθηματικά δεμένος με το μαγαζί, όμως προσπαθεί να συνδυάσει και το μόντελινγκ το οποίο αγαπάει πολύ. 

Αν χρειαζόταν τα διαλέξει αναγκαστικά ανάμεσα σε κρεοπωλείο και μόντελινγκ; Η καρδιά του, όπως φαίνεται, χτυπά λίγο πιο δυνατά για την επιχείρηση μέσα στην οποία μεγάλωσε από μικρό παιδί.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News