Ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Κρήτη
Ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαλέριος Ασλανίδης μίλησε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» για την απόφασή του να εμβολιαστεί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κλινικές μελέτες για τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό και μία είναι η είδηση που κάνει το γύρο ολόκληρης της Ελλάδας. Ο λόγος για τον πρώτο Έλληνα που πήρε την απόφαση και έκανε το Ρωσικό εμβόλιο το οποίο βρίσκεται στη φάση δοκιμών.

Πρόκειται για τον Βαλέριο Ασλανίδη ο οποίος μένει σε πόλη της Ρωσίας και καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την απόφασή του να εμβολιαστεί. Αφού του έκαναν όλους τους απαραίτητους ελέγχους, οι γιατροί στη Μόσχα προχώρησαν σ’ αυτή τη διαδικασία. Όπως λέει ο ίδιος, δε φοβήθηκε στιγμή και μέχρι στιγμής δε έχουν εμφανιστεί παρενέργειες.

«Στη Ρωσία το εμβόλιο το κάνουν κυρίως οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι γιατροί. Όλοι εκείνοι χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να λειτουργήσει το κράτος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης.  

Σύμφωνα με τον πρώτο Έλληνα που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, οι γιατροί δεν του έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες θα έπρεπε να ακολουθήσει, πέρα από το ότι ήταν αναγκαίο - όπως του είπαν - τις 3 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου να μην καταναλώσει αλκοόλ. 

Δείτε όλα όσα είπε ο Βαλέριος Ασλανίδης στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News