Η Κρητικιά πρωταγωνίστρια ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο γερμανικό κανάλι ZDF

Κρήτη
Η Κρητικιά πρωταγωνίστρια ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο γερμανικό κανάλι ZDF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο σε όμορφες, γνωστές και άγνωστες γωνιές της Κρήτης

Πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ Γερμανού σκηνοθέτη το οποίο θα προβληθεί στο γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF είναι η Κρητικιά Ελεάννα Πιτσικάκη η οποία καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα: Πως βρέθηκε στη Γερμανία, αλλά και πως γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη.

Όπως λέει η ίδια, πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε όμορφες, γνωστές και άγνωστες γωνιές της Κρήτης. Η Ελεάννα που είναι μουσικός και πραγματοποιεί συναυλίες στη Γερμανία, δε σταματά στιγμή να μιλά για το νησί της. Σε μια τέτοια συναυλία, λοιπόν, συναντήθηκε με τον εν λόγω σκηνοθέτη και όλα πήραν σιγά – σιγά το δρόμο τους.

Η πρόταση για το ντοκιμαντέρ έγινε δεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη από το γερμανικό κρατικό κανάλι και έτσι, αφού πλέον τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, αναμένεται να προβληθεί στο ZDF με πρωταγωνίστρια τη νεαρή Κρητικοπούλα με καταγωγή από τον Κρουσώνα.

«Η Κρήτη έχει ένα μυστήριο. Όσοι έρχονται, θέλουν να ξαναγυρίσουν εκεί. Το ίδιο και οι συνεργάτες του ZDF» είπε μεταξύ άλλων στον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Δείτε όλα όσα ανέφερε η Ελεάννα Πιτσικάκη για το ντοκιμαντέρ, αλλά και τη ζωή της στη Γερμανία, στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News