Μύρτος: Γέφυρα 130 ετών «απειλείται» - Το ποτάμι «θέριεψε» - Εικόνες σοκ

Κρήτη
Μύρτος: Γέφυρα 130 ετών «απειλείται» - Το ποτάμι «θέριεψε» - Εικόνες σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβούνται μη επαναληφθεί... σκηνικό Κερίτη - Κινδυνεύει η 130 ετών μνημειακή παλιά γέφυρα του Μύρτου

Απίστευτες εικόνες από την 130 ετών μνημειακή γέφυρα του Μύρτου που κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν φουσκώσει το ποτάμι που περνάει κάτω από την γέφυρα, η οποία αν και επισκευάστηκε πριν δύο χρόνια, κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν καθώς όπως αναφέρουν, οι πρόχειρες κατασκευές έχουν καταστραφεί και δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν στο neakriti να δούμε εικόνες που παραπέμπουν στην γέφυρα του Κερίτη στα Χανιά η οποία και κατέρρευσε.

Παρακολουθήστε σχετικό video:

Είχαν πολλά χρόνια να δουν τέτοια καιρικά φαινόμενα οι κάτοικοι. "Δυστυχώς ο ποταμός φούσκωσε με τις έντονες βροχοπτώσεις, που έχουμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε και φοβόμαστε για τα χειρότερά στην παλιά γέφυρα του Μύρτου", ανέφερε στο neakriti ο κ. Βαγγέλης Φραγκιαδάκης.

 Μάλιστα και στα τέλη Μαρτίου, σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις που και τότε είχαν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στην μνημειακή γέφυρα του Μύρτου.  

Μάλιστα τότε οι έντονες βροχοπτώσεις, έγιναν η αιτία της μεγάλης συγκέντρωσης βρόχινου νερού στον ποταμό του Μύρτου, από τον οποίο το νερό καταλήγει στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν και σημαντικές ζημιές στο δυτικό τμήμα της 100χρονης μνημειακής παλιάς γέφυρας του χωριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News