Γιώργος Λογιάδης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κρητικός επιχειρηματίας

Κρήτη
Γιώργος Λογιάδης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κρητικός επιχειρηματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το «ΜέΡΑ25» κατεβαίνει υποψήφιος ο επιχειρηματίας και οικονομολόγος

Ο κρητικός τουριστικός επιχειρηματίας-οικονομολόγος Γιώργος Λογιάδης, συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 που είναι στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του. 

Ο κ. Λογιάδης, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τουρισμού και πολυετή ενασχόληση στα κοινωνικο-οικονομικά δρώμενα της Κρήτης και όχι μόνο, έχει να συνεισφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία στον κοινό αγώνα που έχει ξεκινήσει το Μέρα25 και ο Γραμματέας του κ. Γιάνης Βαρουφάκης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη και την απόδραση της Ελλάδας από τις μνημονιακές πολιτικές που την έφεραν στη θέση που είναι σήμερα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Λογιάδης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψήφιων ευρωβουλευτών του DiEM25.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News