Σοβαρό τροχαίο στις Σίσες - Στο κενό μάνα με τα παιδιά της - Εικόνες σοκ

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο στις Σίσες - Στο κενό μάνα με τα παιδιά της - Εικόνες σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η γυναίκα με τα δύο της παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο προς Σίσες και Αλόιδες ,από τη νέα εθνική, στο νομό Ρεθύμνου το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια γυναίκα με τα παιδιά της βρέθηκαν στο γκρεμό όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και έκανε "βουτιά στο κενό", πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων. 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα  η πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από Ηράκλειο και ένα από Ανώγεια.

 Αναφορικά με την κατάσταση των παιδιών, το κορίτσι είναι περιπατητικό, ενώ σε πιο σοβαρή κατάσταση φαίνεται να είναι το αγόρι όπως και η 47χρονη μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στο οποίο και μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 7:30 οι τρεις τραυματίες, κ. Γιώργο Μοσχοβάκη «εκ πρώτης, τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά της φαίνεται να βρίσκονται εκτός κινδύνου», ωστόσο, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, «σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται τα 2 παιδιά». Πάντως, η διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων επρόκειτο να αποσαφηνίσει την ακριβή κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Η επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που στήθηκε ήταν μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο χρειάστηκε να «ρίξουν» φορεία στην χαράδρα. 

Η επέμβαση των διασωστων ήταν άμεση και επιτυχής και έτσι αργά το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των τραυματιών από τον γκρεμό και πριν απο πέσει το σκοτάδι, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση επρόκειτο για μία δύσκολη επιχείρηση αφού διεξαγόταν και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι ενώ το σημείο όπου και βρισκόταν το αυτοκίνητο ήταν δύσβατο.

Οι φωτογραφίες πάντως προκαλούν σοκ καθώς όπως φαίνεται το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών σε μία αρκετά δύσκολα προσεγίσιμη περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News