Αγωνία για τη μικρή Μαρίνα - Στα χέρια των γιατρών η 4χρονη

Κρήτη
Αγωνία για τη μικρή Μαρίνα - Στα χέρια των γιατρών η 4χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα "όπλα" της Επιστήμης συνεχίζεται ο μεγάλος αγώνας της 4χρονης στο Μόναχο

H αγωνία κορυφώνεται και τα λεπτά περνούν δραματικά για τους γονείς της μικρής Μαρίνας στη Γερμανία αλλά και τους συγγενείς στην Κρήτη. Η εξέλιξη που όλοι περίμεναν τελικά ήρθε και το 4χρονο κορίτσι ξεκίνησε τη μάχη με τη νόσο σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου καθώς έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Ήδη το κορίτσι υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις και ακολουθεί αγώνας δρόμου μέχρι την επέμβαση. 

«Στα χέρια των γιατρών η Μαρίνα»

 Όπως ανέφερε ο θείος της μικρής Αντώνης Παχάκης σε ανάρτησή του: «Ευχαριστώ από καρδιάς για την βοήθεια σας και να έχει ο Θεός καλά,εσάς και τα παιδιά σας...!!! Ελπίζω να καταλαβαίνετε από τώρα και πέρα την απουσία μου από την καθημερινή ενημέρωση. Η Μαρίνα μας είναι πλέον στα χέρια τον γιατρών και ελπίζουμε όλοι μας για το καλύτερο...Από τώρα και έπειτα θα περιμένω κι εγώ μαζί σας για τις εξελίξεις. Ευχαριστούμε πολύ για όλα ακόμα μια φορά!»

Η 4χρονη που συγκίνησε την Κρήτη

Τώρα πλέον μόνο οι προσευχές των Κρητικών , τα «όπλα» της επιστήμης και το σθένος της μπορούν να βοηθήσουν το κορίτσι που κατάφερε να συγκινήσει όλη την Κρήτη ενώ το νησί έγινε μια «γροθιά» για να βοηθηθεί η 4χρονη. Τώρα το μόνο που απομένει μόνο αναμονή και ο μεγάλος αγώνας της 4χρονης μαχήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια είχε απευθυνθεί στον ΕΟΠΥΥ και κατέθεσε έγγραφα για να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης (62.000 ευρώ),  αλλά η απάντηση αρχικά ήταν αρνητική. Μόλις την Κυριακή άλλαξε η στάση και ήρθε η θετική απάντηση καθώς ο ΕΟΠΥΥ δέχτηκε να καλύψει τα έξοδα . Ακολούθησε την Τρίτη το ταξίδι ελπίδας στο Μόναχο,όπου η 4χρονη έχει τους γονείς της στο πλευρός της. Και οι Κρητικοί όμως άνοιξαν την «αγκαλιά» τους στο κορίτσι συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ καθώς τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και θα απαιτηθούν πολλές ακόμα ιατρικές πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News