Στο Ηράκλειο η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης - Ταξίδι αστραπή για να θαυμάσει τον Μινωικό Πολιτισμό

Κρήτη
Στο Ηράκλειο η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης - Ταξίδι αστραπή για να θαυμάσει τον Μινωικό Πολιτισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τις αρχαιότητες της Κνωσού η αγαπημένη πριγκίπισσα των Ταϊλανδών

Πριγκιπικές αφίξεις σήμερα στην Κρήτη, καθώς βρέθηκε στο Ηράκλειο κάτω από πλήρη μυστικότητα η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης και διάδοχος του θρόνου της Βασιλικής Οικογένειας Μάχα Τσάκρι Σίριντχορν.

Η ώρα είναι 11 το πρωί και το αεροσκάφος τύπου Air Bus που μεταφέρει την πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης στην Κρήτη προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Η 63χρονη πριγκίπισσα και διάδοχος του θρόνου πατάει το πόδι της στο νησί για να συναντήσει έστω και για λίγες ώρες τον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης. Τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια. Πρώτη στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ακολούθησε από την πρώτη στιγμή τα βήματα της πριγκίπισσας στο Ηράκλειο.

Το κομβόι προκάλεσε απορίες

Το κομβόι οχημάτων που βρέθηκε έξω από το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου προκάλεσε απορίες. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι στη θέα της πριγκίπισσας στάθηκαν να την φωτογραφήσουν, καθώς πρόκειται για μία αναγνωρίσιμη και πολύ δημοφιλή προσωπικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποια είναι όμως η πριγκίπισσα και διάδοχος του θρόνου στην Ταϊλάνδη που βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο; Εκτός από το πάθος της για την τεχνολογία, κατέχει πτυχία στην ιστορία και διδακτορικό στην εκπαιδευτική ανάπτυξη.

Διδάσκει στο τμήμα ιστορίας της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας όπου είναι η επικεφαλής. Εκτός από την Ταϊλάνδη, μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και κινέζικα και μελετάει τη γερμανική και τη λατινική γλώσσα. Είναι επίσης εξειδικευμένη στην παραδοσιακή μουσική της Ταϊλάνδης.

Προσιτή και φιλική

Επόμενη στάση οι αρχαιότητες της Κνωσού. Τα μέτρα ασφαλείας και εκεί δρακόντεια. Άνδρες της αστυνομίας και η προσωπική ασφάλεια της πριγκίπισσας κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Έστω και μέσα από μία μονολεκτική απάντηση δέχεται με χαμόγελο την ερώτηση της ΚΡΗΤΗ TV.

Στην πατρίδα λατρεύεται και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν άγγελο. Μάλιστα το σύνταγμα της χώρας έχει τροποποιηθεί για να μπορέσει η αγαπημένη πριγκίπισσα της Ταϋλάνδης να ανέβει στο θρόνο.

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα η πριγκίπισσα αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου με την άφιξη και την παρουσία της να αποδεικνύει στην πράξη για ακόμα μία φορά την άνοδο και την ραγδαία εξέλιξη του VIP τουρισμού και την απόφαση πολλών αστέρων και προσώπων με παγκόσμια αναγνωσιμότητα να βρεθούν έστω και για λίγες ώρες στο νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News