paidi
Φωτ. shutterstock

Σοκ στη Βρετανία: 76χρονος νάρκωνε παιδιά για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά - Ανατριχίλα με τα όσα ήρθαν στο φως

Κόσμος
Σοκ στη Βρετανία: 76χρονος νάρκωνε παιδιά για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά - Ανατριχίλα με τα όσα ήρθαν στο φως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 76χρονος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο καταδικάστηκε σε 23 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη για σεξουαλική επίθεση σε αγόρια σε κατασκήνωση στο Λέστερσαϊρ. Ο άνδρας είχε ναρκώσει τα παιδιά με γλυκά και φέρεται να προετοίμασε με σχολαστικότητα τις επιθέσεις του, δημιουργώντας σοκ και κατακραυγή στη βρετανική κοινωνία

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 76χρονου άνδρα, πρώην κτηνίατρου, ο οποίος καταδικάστηκε σήμερα στο Λέστερ της Βρετανίας σε κάθειρξη 23 ετών και 10 μηνών για σεξουαλική επίθεση σε παιδιά κατά τη διάρκεια μιας κατασκήνωσης το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Τζον Ρούμπεν νάρκωσε δύο αγόρια δίνοντάς τους γλυκά με ηρεμιστικά, τα οποία είχαν εν αγνοία τους καταναλώσει, και στη συνέχεια τους επιτέθηκε σεξουαλικά στον κοιτώνα της κατασκήνωσης που διηύθυνε στο Στέιτερν, Λέστερσαϊρ.

Η εισαγγελία περιέγραψε πως διοργάνωσε ένα παιχνίδι, προσφέροντας βραβείο στο παιδί που θα έτρωγε τα γλυκά γρηγορότερα, για να τα παραπλανήσει και να τα ναρκώσει.

Η σύλληψη του έγινε τον Ιούλιο, μετά τη νοσηλεία οκτώ παιδιών που ένιωσαν δυσφορία, ενώ σε έλεγχο βρέθηκαν σύριγγες και φάρμακα στα προσωπικά αντικείμενα του 76χρονου.

Ο Τζον Ρούμπεν ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 13 ετών και για δημιουργία άσεμνων φωτογραφιών παιδιών. Επιπλέον, παραδέχθηκε πως είχε ναρκώσει και τη σύντροφό του, εθελόντρια στην κατασκήνωση, ώστε να μην αντιληφθεί τις επιθέσεις.

► Διαβάστε επίσης: Η τοξική μούχλα που «τρυπώνει» στο σπίτι και καταστρέφει τους πνεύμονες των παιδιών – Σοκαριστικά ευρήματα βρετανικής μελέτης

Κατά την ανακοίνωση της ποινής, ο δικαστής του Κακουργιοδικείου του Λέστερ τόνισε την σχολαστική, κυνική και ανατριχιαστική προετοιμασία του δράστη, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα και το μέγεθος των πράξεών του. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο σοκ στη βρετανική κοινωνία και αναδεικνύει τις επικίνδυνες πρακτικές σε χώρους όπου εμπιστεύονται παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News