7

Ιράν: Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ καλεί τους Ιρανούς να "μην ανησυχούν" για τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου

Κόσμος
Ιράν: Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ καλεί τους Ιρανούς να "μην ανησυχούν" για τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα υπάρξει αναστάτωση στις κρατικές υποθέσεις του Ιράν, τόνισε αγιατολάχ Χαμενεΐ

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε σήμερα τους Ιρανούς να "μην ανησυχούν" για τη χώρα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο βορειοδυτικό Ιράν, στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν.

"Ο ιρανικός λαός δεν θα πρέπει να ανησυχεί, δεν θα υπάρξει αναταραχή" στη χώρα, δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, λέγοντας: "ελπίζω ο Θεός να φέρει τον πρόεδρο και τους συντρόφους του πίσω στην αγκαλιά του έθνους". "Προσευχηθείτε όλοι για την υγεία αυτών των υπηρετών", πρόσθεσε σε ομιλία του ενώπιον των οικογενειών μελών των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο IRNA.

Δεν θα υπάρξει αναστάτωση στις κρατικές υποθέσεις του Ιράν, τόνισε αγιατολάχ Χαμενεΐ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο του ατυχήματος έχει εντοπιστεί από το Υπουργείο Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.

Οι δυνάμεις του IRGC ετοιμάζονται να εισέλθουν στο Δάσος και να βρουν τον Πρόεδρο του Ιράν Ebrahim Raisi.

Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι κακές καιρικές συνθήκες εμποδίζουν τις προσπάθειες των διασωστών να φτάσουν στο σημείο. Από την περιοχή αναφέρονται ισχυρές βροχοπτώσεις με αέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News