φ

Πιλότος άφησε το πιλοτήριο για να ξεγεννήσει επιβάτιδα

Κόσμος
Πιλότος άφησε το πιλοτήριο για να ξεγεννήσει επιβάτιδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πιλότος αποχώρησε από το πιλοτήριο, λίγο μετά την απογείωση από την Ταϊπέι και πήγε σε τουαλέτα του αεροσκάφους για να βοηθήσει τη γυναίκα να γεννήσει - Το μωρό πήρε το όνομα «Sky»

Κανείς δεν περίμενε ότι στην διάρκεια μιας πτήσης ρουτίνας, οι επιβάτες της Ταϊπέι με προορισμό την Μπανγκόκ, θα είχαν γεννητούρια.

Ο πιλότος του αεροπλάνου Jakarin Sararnrakskul αποχώρησε από το πιλοτήριο για να βοηθήσει στη γέννηση του μωρού on air όταν ενημερώθηκε ότι μία γυναίκα γεννάει...

«Το μωράκι γεννήθηκε στον αέρα» δήλωσε γεμάτος υπερηφάνεια ο πιλότος Sararnrakskul που άφησε για λίγη ώρα τη δουλειά του σπεύδοντας να συνδράμει στη γέννηση ενός μωρού, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Ο πιλότος Sararnrakskul είναι πατέρας ενός παιδιού με 18 χρόνια εμπειρίας στους αιθέρες.

Το αεροπλάνο, που ανήκει στις αερογραμμές VietJet, ξεκίνησε από την Ταϊπέι της Ταϊβάν με προορισμό την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν συνέβη το έκτακτο γεγονός.

Όταν ο Sararnrakskul, ο οποίος ενημερώθηκε ότι μία επιβάτις ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό της σε μία από τους τουαλέτες του αεροπλάνου, έβγαλε τη ζώνη του και σύμφωνα με το πρακτορείο Viral Press, ανέλαβε το ρόλο του μαιευτήρα.

Πρώτα όμως άφησε στη θέση του τη συγκυβερνήτη του αεροπλάνου. Ο Sararnrakskul έσπευσε στη μέλλουσα μαμά και διαπίστωσε ότι γεννούσε από ώρα σε ώρα.

Για τον πιλότο Sararnrakskul, όπως ο ίδιος τόνισε στο πρακτορείο, ήταν η πρώτη φορά που βοήθησε να έρθει στον κόσμο ένα μωρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News