Βασιλιάς Κάρολος: «Σοβαρή η κατάστασή του», αποκαλύπτει βασιλικός συγγραφέας - Προετοιμάζεται για τη διαδοχή

Κόσμος
Βασιλιάς Κάρολος: «Σοβαρή η κατάστασή του», αποκαλύπτει βασιλικός συγγραφέας - Προετοιμάζεται για τη διαδοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο

Σοβαρότερη από ό,τι αρχικά είχε φανεί φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα. Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε σε λιγότερους από 18 μήνες μετά την άνοδό του στον βρετανικό θρόνο.
Ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση όμως μιλώντας στην Mirror, ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ και συγγραφέας, ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός, ωστόσο διαψεύστηκαν.
Είναι γνωστό ότι η νόσος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη, όμως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.
«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News