μωρό

Σοκ: Ονόμασε το παιδί της "Harlotte" 20χρονη μητέρα χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει

Κόσμος
Σοκ: Ονόμασε το παιδί της "Harlotte" 20χρονη μητέρα χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνδιάζοντας τα ονόματα των παππούδων της Harvey και Charlotte.. το χυδαίο νόημα στιγμάτισε το βρέφος -Σάλος στα social media

Μια νεαρή μητέρα σόκαρε την οικογένειά της αφού αποκάλυψε το «απαίσιο» όνομα που έδωσε στο νεογέννητο μωρό της. Η 20χρονη γέννησε ένα κοριτσάκι τον περασμένο μήνα και δεν είπε σε κανέναν το όνομα που είχε επιλέξει μέχρι να υπογράψει όλα τα επίσημα έγγραφα.

Ήθελε να δώσει στο μωρό το όνομα των παππούδων της Harvey και Charlotte, οπότε τα ανακάτεψε για να σχηματίσει το «Harlotte». Δεν είχε συναντήσει ποτέ τη λέξη «harlot», που σημαίνει «πόρνη» ή «σεξουαλικά ασύδοτη».

Ο ξάδελφος της γυναίκας μοιράστηκε τις λεπτομέρειες στο Reddit και εξήγησε πώς αντέδρασε η οικογένεια στην είδηση. Ο άνδρας ανέφερε: «Δεν είπε σε κανέναν την ιδέα του ονόματος μέχρι να της δοθεί το όνομα και να υπογραφούν τα χαρτιά. Η μητέρα μου ξέσπασε: “Ονόμασες το μωρό πόρνη;” και η ξαδέρφη μου άρχισε να ουρλιάζει. Αυτό το καημένο το παιδί. Harlotte. HARLOTTE».

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να επισημάνουν ότι το «Charvey», το «Charley» ή το «Harley» θα ήταν μια καλύτερη επιλογή όταν συνδυάζονταν τα δύο ονόματα. «Δύσκολες στιγμές έρχονται για το καημένο το παιδί», σχολίασε ένας χρήστης. Ένας άλλος είπε: «Αυτό είναι τόσο, τόσο ατυχές. Αυτό το καημένο το παιδί».

«Συνήθως είμαι κατά της διαπόμπευσης των ονομάτων των μωρών, αλλά αυτό είναι τρομερό. Και αν αυτό είναι αληθινό πρέπει να αλλάξουν το όνομα αυτού του καημένου παιδιού», έγραψε ένας τρίτος.

Ένας άλλος αμφισβήτησε την ανάγκη να δοθεί στο μωρό το όνομα άλλων. «Αχ, αυτό το καημένο το μωρό. Όταν αποφασίζετε για το όνομα του μωρού, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας», έγραψε ένας χρήστης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News