ταξι

Συνελήφθη ταξιτζής στην Ιαπωνία επειδή σκότωσε σκόπιμα ένα περιστέρι

Κόσμος
Συνελήφθη ταξιτζής στην Ιαπωνία επειδή σκότωσε σκόπιμα ένα περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή επειδή «χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του προκειμένου να σκοτώσει ένα περιστέρι»

Ένας οδηγός ταξί στο Τόκιο συνελήφθη επειδή σκότωσε εκ προθέσεως ένα περιστέρι με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία που ερωτήθηκε σήμερα από το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), προφανώς επειδή είχε εξαγριωθεί γιατί συνάντησε στον δρόμο του μια ομάδα αυτών των πτηνών.

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή επειδή «χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του προκειμένου να σκοτώσει ένα περιστέρι», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο. «Δεν είναι θήραμα» έκρινε σκόπιμο να διευκρινίσει.

Τον περασμένο μήνα, αυτός ο οδηγός ταξί επιτάχυνε σημαντικά σε μια διασταύρωση μόλις άναψε πράσινο, προκειμένου να εφορμήσει σε μια ομάδα περιστεριών που βρίσκονταν στο έδαφος, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Ο θόρυβος από την ξαφνική επιτάχυνση τράβηξε την προσοχή ενός περαστικού, ο οποίος ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία.

Η τελευταία έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη το συμβάν, φθάνοντας μέχρι του σημείου να αναθέσει σε κτηνίατρο να διενεργήσει νεκροψία στο περιστέρι που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση με το όχημα.

«Οι δρόμοι ανήκουν στους ανθρώπους, άρα τα περιστέρα θα έπρεπε να παραμερίσουν από τον δρόμο», δήλωσε ο οδηγός ταξί στους ανακριτές σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News