προβατα

Περίεργη υπόθεση στην Βρετανία: Η αστυνομία ερευνά μυστηριώδεις θανάτους προβάτων - Τα εντόσθιά τους βρέθηκαν διασκορπισμένα

Κόσμος
Περίεργη υπόθεση στην Βρετανία: Η αστυνομία ερευνά μυστηριώδεις θανάτους προβάτων - Τα εντόσθιά τους βρέθηκαν διασκορπισμένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία του Κεντ έλαβε αναφορές μεταξύ 24 και 29 Νοεμβρίου ότι τα υπολείμματα έξι προβάτων είχαν διασκορπιστεί σε κήπο

Τα εντόσθια 8 προβάτων βρέθηκαν διασκορπισμένα σε έναν κήπο και ένα χωράφι στο Κέντ, της Βρετανίας, με την αστυνομία να ζητά από τους αγρότες να είναι προσεκτικοί καθώς ερευνούν αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση.
Η αστυνομία του Κεντ έλαβε αναφορές μεταξύ 24 και 29 Νοεμβρίου ότι τα υπολείμματα έξι προβάτων είχαν διασκορπιστεί σε κήπο.
Τα δέρματα και τα εντόσθια δύο ακόμη προβάτων ανακαλύφθηκαν αργότερα πεταμένα σε ένα χωματόδρομο, σύμφωνα με την Independent. 
Η αστυνομία, όπως αναμεταδίδει το ethnos.gr, κάλεσε τους ιδιοκτήτες ζώων να ελέγχουν τακτικά τα κοπάδια τους και να αναφέρουν τυχόν ύποπτα οχήματα.
Μόλις πριν από δύο μήνες, οι κάτοικοι του χωριού τρομοκρατήθηκαν και από μια άλλη ανακάλυψη νεκρών προβάτων σε ίδιο σημείο.
«Μέσα στη σακούλα υπήρχαν εντόσθια. Φαίνεται σαν κάποιος να έκλεψε ένα πρόβατο, να το σκότωσε και τα πέταξε. Η αρπαγή μεμονωμένων προβάτων που έχουν σκοτωθεί με τέτοιο τρόπο, τα οποία θεωρούνται φτηνό κρέας, είναι φρικτή», ανέφερε στο Kent Online  ο Κλίβε Τζόουνς, που βρήκε τα λείψανα τον Οκτώβριο.
«Κάποιοι  από τους τοπικούς κτηνοτρόφους γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι συνεχώς σε επιφυλακή», σημείωσε.
Η αστυνομία έκανε λόγο για «αποτρόπαιη θανάτωση» των ζώων, επισημαίνοντας πως οι έρευνες είναι αδιάκοπες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News