γεφυρα νεα υορκη

Ένας άνδρας απειλούσε να πέσει από γέφυρα της Νέας Υόρκης - Συγκλονιστικό βίντεο

Κόσμος
Ένας άνδρας απειλούσε να πέσει από γέφυρα της Νέας Υόρκης - Συγκλονιστικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον έσωσαν αστυνομικοί

Τρομακτικό περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη όπου παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Στη γέφυρα του Γουίλιαμσμπεργκ βρέθηκε την Κυριακή (24/9) ένας άνδρας που ήταν έτοιμος να πηδήξει για να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη γέφυρα στις 5:23 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση από περαστικούς που είδαν τον άνδρα στο σημείο να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η στιγμή της διάσωσης
Οι αστυνομικοί έφτασαν στον άνδρα και κατάφεραν να τον επαναφέρουν με ασφάλεια στο έδαφος, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το υλικό από την κάμερα σώματος δείχνει δύο αστυνομικούς να προσπαθούν ήρεμα να πείσουν τον άνδρα να κατέβει ξανά μαζί τους από τη γέφυρα.

«Άνθρωπε μου, μίλα μου» λέει ένας από τους εξειδικευμένους αστυνομικούς στο απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης. «Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω, φίλε. Μίλα μου. Πώς σε λένε;»

«Ό,τι κι αν περνάς, συμβαίνει σε όλους μας, φίλε, το ξέρεις; Αλλά πρέπει να σε κατεβάσουμε από εκεί», είπε. «Αλλά άκου, πρέπει να το κάνουμε προσεκτικά γιατί βρέχει. Είναι εξαιρετικά ολισθηρό, οπότε νοιάζομαι για την ασφάλειά σου και την ασφάλεια του συνεργάτη μου».

Το κλιπ, το οποίο υπέστη επεξεργασία για την προστασία της ταυτότητας του άνδρα και για λόγους διάρκειας, τελειώνει με τους δύο αστυνομικούς με τα λουριά να βοηθούν τον άνδρα να κατέβει.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News