Τρομακτικό! Λαμπάδιασε το αυτοκίνητο γιατί άφησε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό - Δείτε τι έγινε

Κόσμος
Τρομακτικό! Λαμπάδιασε το αυτοκίνητο γιατί άφησε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό - Δείτε τι έγινε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Βρετανία - Πήραν  φωτιά τα γυαλιά ηλίου που είχε αφήσει στο ταμπλό του αυτοκινήτου και προκάλεσαν πυρκαγιά

Μια συγκλονιστική φωτογραφία έχει γίνει viral καθώς δείχνει πώς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου προκάλεσε πυρκαγιά.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και οι φωτό του λειτουργούν σαν προειδοποίηση για όποιον αφήνει απρόσεκτα τα γυαλιά του στο αυτοκίνητο, στραμμένα στον ήλιο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα αυτοκίνητο στο Νότιγχαμσαιρ όπου προκήθηκε πυρκαγιά από... τα γυαλιά.

Η προειδοποίηση της πυροσβεστικής για τα γυαλιά στον ήλιο

Η Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς και κατόπιν εξέδωσε προειδοποίηση προς τους οδηγούς να μην αφήουν αντικείμενα στο αυτοκίνητό που μπορούν να τραβήξουν τις ακτίνες του ήλιου.

Δήλωσαν: «Ο ήλιος είναι δυνατός, προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Νωρίτερα παρευρεθήκαμε σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που είχαν αφεθεί στο ταμπλό. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα αντικείμενα που αντανακλούν στον ήλιο, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως».

Οι σοκαρισμένοι οδηγοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησαν την υπηρεσία για την προειδοποίησή της, καθώς δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι τα γυαλιά αποτελούσαν τόσο μεγάλο κίνδυνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News